De Verbinding
Sebaldeburen

Kinderen

Kinderen zijn voor ons erg belangrijk. Juist in hun onbevangenheid, eerlijkheid en speelsheid vormen ze voor volwassenen vaak een voorbeeld. Ieder kind is uniek, prachtig geschapen en waardevol. Daarom vragen ze onze liefdevolle aandacht en betrokkenheid. Om die redenen zijn wij vanaf het begin van de gemeenschapsplek in 2019 al bezig gegaan met deze doelgroep. 

Destijds zijn we begonnen met het organiseren van een Vakantie Bijbel Week met het thema ''Aan tafel.'' Een groot ''succes'', waaraan toen zo'n 50 kinderen hebben deelgenomen. Inmiddels is al weer de tweede Vakantie Bijbel Week achter de rug. In 2020 was het thema ''Wereldnieuws''. Ook toen was zowel het programma als de opkomst erg geslaagd. 

Evangelisatieweek (8)
Evangelisatieweek (8)
Evangelisatieweek (146)
Evangelisatieweek (146)
Evangelisatieweek (224)
Evangelisatieweek (224)

De Vakantie Bijbel Week wordt ieder jaar gehouden in de eerste week van de zomervakantie Noord op maandag-, dinsdag-, donderdag- en vrijdagochtend van 10 tot 12 uur.  We gebruiken een grote tent op het grasveld naast het gebouw ‘Irene’ aan de Kerkweg 2a in Sebaldeburen. Alle kinderen van de basisschool zijn van harte welkom. Deelname is gratis, opgave is niet nodig. Er wordt geknutseld, gezongen, een Bijbelverhaal verteld en spelletjes gedaan. Ook is er een toneelstukje. Op vrijdag sluiten we traditiegetrouw af met een pannenkoekenmaaltijd.

De Sleuteldragers

Omdat de Vakantie Bijbel Week maar een keer per jaar is, zijn we sinds augustus 2021 gestart met kinderclub 'De Sleuteldragers'.  Voor de openingsactiviteit waren de cliniclowns Pier en Plut er! Een geslaagd begin. Sinds de openingsactiviteit in augustus 2021 is er elke derde zondagmiddag van de maand kinderclub in  het Irenegebouw (kerkweg 2a, Sebaldeburen). Wat doen we allemaal bij de kinderclub 'De Sleuteldragers'? We spelen spelletjes, kijken naar een toneelstukje, luisteren naar een Bijbelverhaal en maken elke week een knutselwerkje of we bakken iets lekkers.  De club begint om 14.00 uur en eindigt om 15.30. Alle kinderen van 4 tot 12 jaar zijn welkom. De deelname is gratis en opgave is niet nodig. 

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer weten? Neem dan contact op met juf Boukje of juf Mirjam door een berichtje te sturen naar desleuteldragers@deverbinding-sebaldeburen.nl of te bellen met 0594-612076.