De Verbinding
Sebaldeburen

Kinderen

Kinderen zijn voor ons erg belangrijk. Juist in hun onbevangenheid, eerlijkheid en speelsheid vormen ze voor volwassenen vaak een voorbeeld. Ieder kind is uniek, prachtig geschapen en waardevol. Daarom vragen ze onze liefdevolle aandacht en betrokkenheid. 

De Sleuteldragers

 

Vanaf augustus 2021 bestaat kinderclub 'De Sleuteldragers'.  Iedere derde zondagmiddag van de maand is er kinderclub in het Irenegebouw (kerkweg 2a, Sebaldeburen) en spelen we samen spelletjes, kijken wij naar een toneelstukje, luisteren wij naar een Bijbelverhaal en maken we elke week een knutselwerkje of we bakken iets lekkers. De club begint om 14.00 uur en eindigt om 15.30. Alle kinderen van 4 tot 12 jaar zijn welkom. De deelname is gratis en opgave is niet nodig.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer weten? Neem dan contact op met juf Boukje of juf Mirjam door een berichtje te sturen naar desleuteldragers@deverbinding-sebaldeburen.nl of te bellen met 0594-612076.


Vakantie Bijbel Week

Evangelisatieweek (8)
Evangelisatieweek (8)
Evangelisatieweek (146)
Evangelisatieweek (146)
Evangelisatieweek (224)
Evangelisatieweek (224)

 

In de zomer van 2020 zijn we begonnen met het organiseren van een Vakantie Bijbel Week in de eerste week van zomervakantie Noord. Vier ochtenden in 1 week: maandag-, dinsdag-, donderdag- en vrijdagochtend van 10 tot 12 uur met een overkoepelend thema. Het eerste jaar was dat bijvoorbeeld het thema ''Aan tafel'' en het tweede jaar ''Wereldnieuws.'' Tijdens de ochtend gebruiken we een grote tent op het grasveld naast het gebouw ‘Irene’ aan de Kerkweg 2a in Sebaldeburen en wordt er geknutseld, gezongen, een Bijbelverhaal verteld en spelletjes gedaan. Ook is er een toneelstukje. De eerste edities van de VBW bleken een groot succes. Ieder jaar doen er dagelijks tussen de 30-70 kinderen mee, met als hoogtepunt de vrijdagochtend. Dan sluiten we de week traditiegetrouw af met een springkussen en pannenkoekenmaaltijd met zowel kinderen als (groot)ouders of anderen belangstellenden.