De Verbinding
Sebaldeburen

Meedoen?

 Iedereen is van harte welkom om zijn of haar steentje bij te dragen. 

Sterker nog, het is ons verlangen dat datgene wat wij doen ook iets van jou wordt.
 

Je kunt op verschillende manieren bijdragen aan wat wij doen:

Vrijwilliger worden en meehelpen aan bestaande of nieuwe activiteiten. Het kan door eenmalig of regelmatig mee te doen, als ''deelnemer'' of als ''organisator''. We zijn blij met iedere vrijwilliger die zich wilt inzetten met zijn of haar gaven en talenten.

Geld doneren om de activiteiten financieel mogelijk te maken. Omdat de pioniersplek valt onder de verantwoordelijkheid van de Hervormde Kerk in Sebaldeburen (ANBI), kan een donatie overgemaakt worden op het rekeningnummer: NL 95 RABO 03 2370 1507 (t.n.v. de Herv. Kerk Sebaldeburen). Graag onder vermelding van ''gift pioniersplek De Verbinding.'' Het wordt besteed aan: materialen, eten en drinken (dorpskamer), promotie, teamactiviteiten of onze pionier J. van den Berge.

Aankopen doen via een affiliatie met Bol.com. Omdat onze pioniersplek een affiliatie is geworden met Bol.com, krijgt de pioniersplek een deel van de opbrengst wanneer een derde een aankoop door op de onderstaande afbeelding te klikken. De weblink wijst automatisch door naar de categorie 'dagelijkse benodigdheden' op Bol.com, maar uiteraard kunt u via deze link ook andere producten aanschaffen (waarvan een klein gedeelte van de opbrengst vervolgens naar de pioniersplek gaat).


Bidden voor alles wat er gebeurd en wat wij verlangen, is voor ons als pioniersteam het belangrijkste. Wij worden door de gebeden van anderen geholpen, want wij geloven namelijk dat wij niet kunnen zonder de liefde en kracht van God. Zoals Mozes, een belangrijk figuur uit de Bijbel, eens tot God bad: ''Bevestig het werk van onze handen Heere, ja bevestig dat.''